Kold dådyrkølle med karry kartoffelsalat

Kold dådyrkølle med karry kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kold dådyrkølle i skiver
4 salatblade
 
 Kold kartoffelsalat:
1200 g.kogte aspargeskartofler
3 hakkede løg
3-4 dl.frosne majs
 
 Pynt:
2 tomater i både
 
 Karry dressing:
4 dl.syrnet fløde
4 spsk.vindruekerneolie
3 tsk.karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne snittes og blandes med løg og majs.

Dressingen blandes og vendes med kartoflerne. Kartoffelsalaten hældes i en skål og pyntes med tomatbådene.

Salatbladene lægges på et fad og kødet anrettes på det.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13119 gange,
og udskrevet 213 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu