Kinesiske ribben

Kinesiske ribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrribben

Oprindelsesland : Kina

KinaKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.dådyrribben
2 fedhvidløg
2 spsk.sød soja
0.25 tsk.peber
1 tsk.salt
1 spsk.fransk sennep
1 spsk.brun farin
 
Opskrift:
Ribbenene krydres med hvidløg, sød soja og peber og trækker med krydderierne i ca. en time. Salt drysses på, og de steges i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Farin og senneps smøres på. Herefter stilles det tilbage i ovnen og steger videre i ca. 15 minutter til kødet er mørt.

Serveringsforslag: Ris og majs.

Tips:

gem dådyr bouillon og brug det til eksempelvis ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12741 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu