Helstegt sennepskølle

Helstegt sennepskølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.udbenet dådyrkølle
1 tsk.Herpes de Provence
2 tsk.fransk sennep
5 dl.bouillon
 salt
 peber
1 tsk.maizena mel til jævning
 
Opskrift:
Køllen gnides med salt, smøres ind i sennep og krydres med Herpes de Provence. Lægges i en bradepande og bouillonen hældes ved. Stilles i en forvarmet ovn på 180°C i ca. 1 time (Stik eventuelt i stegen med en kødnål på det tykkeste sted. Stegen er færdig, når saften der pibler ud er svagt rosa). Lad stegen hvile i stanniol i ca. 15-20 minutter inden udskæring.

Saucen: Skyen hældes fra, skummes for fedt og jævnes med Maizena mel. Smages til med salt og peber.

Serveringsforslag: Kogte kartofler og grøn salat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10091 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu