Helstegt sennepskølle
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
|
|
Køllen gnides med salt, smøres ind i sennep og krydres med Herbes de Provence. Lægges i en bradepande og bouillonen hældes ved. Stilles i en forvarmet ovn på 180°C i ca. 1 time (Stik eventuelt i stegen med en kødnål på det tykkeste sted. Stegen er færdig, når saften der pibler ud er svagt rosa). Lad stegen hvile i stanniol i ca. 15-20 minutter inden udskæring.
Saucen: Skyen hældes fra, skummes for fedt og jævnes med Maizena mel. Smages til med salt og peber. Serveringsforslag: Kogte kartofler og grøn salat |
|
Opskriften er vist 11584 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne