steaks á ca. 250 g (af kølle)4 steaks á ca. 250 g (af kølle)
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
1
løg i tern1 løg i tern
25
g.
smør25 g. smør
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
0.25
tsk.
basilikum0.25 tsk. basilikum
Salt Salt
peber peber
Tomatsalat: Tomatsalat:
6
fuldmodne tomater i tynde skiver6 fuldmodne tomater i tynde skiver
1
hakket løg1 hakket løg
1
spsk.
hakket purløg1 spsk. hakket purløg
Marinade: Marinade:
4
spsk.
salatolie4 spsk. salatolie
1
spsk.
vineddike1 spsk. vineddike
1
fed
presset hvidløg1 fed presset hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bøf steaks
Bøfferne bankes let med håndroden og vendes på en meget tør pande. Krydres med salt og peber, og tages af panden. Peberfrugt (skåret i tynde strimler) og løg svitses i smørret, krydres med salt og basilikum og fordeles på bøfferne, som hver er lagt på et stykke stanniol. Steges i ovn ved 250 g. i 5-7 minutter, afhængigt af hvor røde bøfferne skal være.
Tomater, løg og purløg fordeles i et fad så de dækker hele bunden. Den piskede marinade hældes over. Lad den trække ½ time før servering.
Serveringsforslag:
Serveres f.eks. med kold kartoffelsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18465 gange, og udskrevet 543 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider