Kold dyrekølle med majroer

Kold dyrekølle med majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.kold dyrekølle i skiver
4 majroer
4 skiverbacon i tern
2 spsk.Piskefløde
 Lidtrevet muskatnød
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Majroerne skrælles og skæres i 2 ½ cm. tykke tern. Koges 30 minutter i letsaltet vand, og afdryppes i sigte. Bacon svitses sprød på panden uden fedtstof. Majroerne moses og baconfedt røres i. Baconternene røres i mosen sammen med fløde. Smages til med muskatnød, salt og peber.

Serveringsforslag: Kan serveres med frisk salat og groft brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10559 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu