Dyrekoteletter i Enebærsauce

Dyrekoteletter i Enebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrkoteletter - Dyrekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 enkelte koteletter eller 4 dobbelte
500 g.brystben til bouillon
 suppevisk eller suppeurter
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
1-2 dl.bouillon
2-3 dl.fløde
 salt
6 enebær
 
Opskrift:
Skær brystbenene i mindre stykker og kog dem sammen med en suppevisk eller suppeurter og lidt vand til en kraftig bouillon.

Brun smørret til saucen i en gryde, kom melet i og afbag med bouillon. Lad saucen koge godt igennem og spæd med fløden. Kog den ind.

Smag til med salt og stødt enebær og hold saucen varm.

Bank koteletterne let. Brun smørret og steg koteletterne få minutter på hver side. Koteletterne skal være rosa indvendigt. Drys med salt, peber og lidt knuste enebær og læg dem på et varmt fad.

Kog stegepanden af med bouillon, kom det i saucen, varm det godt igennem og hæld det over koteletterne.

Tips:

Det er bedst at tilberede saucen før koteletterne steges, da de kun skal stege få minutter. Servér med smørstegte kartofler og tyttebær eller rønnebærgelé.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11424 gange,
og udskrevet 250 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu