Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dyrekød stegt i gryde

Dyrekød stegt i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :


Dyrekød stegt i gryde, billede 4 Dyrekød stegt i gryde, billede 1 Dyrekød stegt i gryde, billede 2 Dyrekød stegt i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.dyrekød i tern
25 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
2.5 dl.bouillon
1 dl.portvin eller sherry
 maizena
 
Opskrift:
Dyrekødet brunes i gryden i rigeligt brusende smør. Drysses herefter med salt og peber, og tilsættes bouillon samt knap 1/4 l fløde. Dyreboven steger over svag varme i ca. 1 1/2 - 2 timer.

Tag kødet op. Tilsæt saucen et lille glas portvin eller cherry, kog den lidt ind og jævn med maizena udrørt i fløde.

Tilbehør
Serveres med kogte ris og flutes.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 52467 gange,
og udskrevet 1541 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bcm  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager bare rigtig godt.