Marinered dyrebov

Marinered dyrebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrbov - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.dyrebov uden ben
 
 Marinade:
1 dl.eddike 3 %
2.5 dl.vand
 
1 spsk.knuste krydderier (sort- og hvid peber - enebær - merian - basilikum - salvie - 1 laurbærblad - 5 korn engelsk peber)
 
1 løg skåret i små stykker
 salt
 
2 dl.bouillon
2 røde løg
1 lille stk. selleri
1 lille porre
2 små gulerødder
1 persillerod eller pastinak
1 tørrede svampe (Karl Johan)
 
Opskrift:
Marinaden koges og afkøles. Kødet kommes i gryden og marineres i 3 dage, vendes af og til.

Efter 3 dage tages kødet op af marinaden og aftørres. 100 gr. små, lange strimler fersk flæsk stikkes i kødet i, ca. 3 cm afstand. Drysses med mel og kødet brunes i en stegegryde i olivenolie eller grisefedt.

Når kødet er brun tilsættes bouillon, løg, selleri, porre, gulerødder, persillerod eller pastinak samt svampe.

Kødet steges færdig ved ca. 160 grader. Kontroller saucen, kan evt. spædes op med bouillon.
(Marinaden kan bruges, men der er en risiko at retten bliver for surt)

Saucen sies, jævnes og tilsættes ¼ l fløde.

Serveres med kartofler og rødbeder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 28384 gange,
og udskrevet 418 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tanja  -  2007-12-30 17:09:04
hmm.. jeg mangler en stegetid til dyret

  -  0000-00-00 00:00:00
grillet