Krydret flankesteg

Krydret flankesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Krydret flankesteg, billede 4 Krydret flankesteg, billede 1 Krydret flankesteg, billede 2 Krydret flankesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 flankesteg (okseslag uden fedt)
 
 Marinade:
2 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
1 tsk.provencekrydderi
1 fedpresset hvidløg
 peber
 salt
 
 Stegning:
 olie
 
Opskrift:
Marinade:
Rør olie, citronsaft, krydderi, hvidløg og peber sammen og pensl marinaden på kødet. Lad det trække køligt 3-4 timer.


Varm en stegepande godt op med lidt olie. Drys kødet med salt og steg det i 7-8 min. På hver side ved middelvarme. Tiden afhænger af stegens tykkelse, og hvor rødt det skal være. Tag stegen af panden og pak den i alufolie.


Skær kødet i tynde skiver og spis med kartofler, små løg og små champignoner ristet på panden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 37137 gange,
og udskrevet 785 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Palle  -  2020-09-24 08:44:10
Stegen skal være meget tyk, hvis 7 -8 min. Steger den max. 3-4 min hver side.