Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesergryde

Kinesergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesergryde, billede 4 Kinesergryde, billede 1 Kinesergryde, billede 2 Kinesergryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Sellerisalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Gulerødder, kartofler og løg rives groft.

Brun kødet hurtigt i en gryde, pas på det ikke klumper. Kom tomatpureen udrørt i de 3 dl vand ved kødet. Kom de revne grøntsager i, og lad det koge op, kom risene i. Kom krydderier ved, ikke for meget man smager til inden servering.

Lad retten småsnurre i ca 30 min. kom fløden i , og lad det få et lille opkog, smag retten til, til den er tilpas krydret.

Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 138647 gange,
og udskrevet 2228 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anonym  -  2013-11-20 07:43:11
Det er ligesom abehjerne ikke består af abehjerne.. Nogle gange kalder man en ret noget sjovt, særligt for at børn gider spise det ;) Og er navnet ikke ligemeget?


Kenneth  -  2013-10-19 13:16:43
Jeg tænkte også lige på hvad det er der gør den kinesisk?? :) Den burde nok hedde noget andet :p


Julie  -  2013-04-05 05:57:43
Hvad gør den til kinesisk? der er da ingen kinesiske ingredienser i?


AnnJenn  -  0000-00-00 00:00:00
Smager godt, det ku' virke som om der var noget der manglede- prøv med salat...


SS  -  0000-00-00 00:00:00
brugte flere ris og porrer.


Dorthe T  -  0000-00-00 00:00:00
det er rigtig godt, selv børnene er vilde med det.


Maouda  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig en lækker ret.


John  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at komme dobbelt så mange ris i.