Kinesergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Sellerisalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7421 (1766 kcal)
KJ pr. Pers. 3710 (883 kcal)
Vægt ialt 1990 gram
Vægt pr. Pers. 995 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)