Sildene udbenes, gnides indvendigt med salt, peber og hakket løg. Rulles sammen og lukkes med en pind, lægges i en krukke og overhældes med eddike, sukker, laurbærblade, peberkorn og lidt løg skiver.
Lagres i 14 dage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(27 stemmer)
Opskriften er vist 17533 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
tinnil - 2011-03-13 11:22:49 skal lagen koges? hvis skal den så hældes varm over
tinnil - 2011-03-13 10:57:59 jeg påtænker at bruge sildefillet og kan i nogle opskrifter se de skal lages 14 dage men hvor længe kan de holde sig i køleksabet ????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider