Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinke i thai karry

Skinke i thai karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.wokstrimler af skinkekød
1 lille ds. Xing Fu kokosmælk 165 ml
1 ps.Xing Fu rød karry stir fry sauce
150 g.sukkerærter
 salt
 peber
 sukker
 


Tilbehør:
ris eller Xing Fu nudler
Opskrift:

Skinke i thai karry Brun først halvdelen af skinkestrimlerne i lidt af den faste kokosmælk fra bunden af dåsen, læg til side, og brun resten ved kraftig varme. Tilsæt resten af kokosmælken, karrysaucen og de brunede skinkestrimler, og lad det koge 2 min. Snit sukkerærterne på langs, og kom dem ved kødet sammen med lidt vand. Kog et par minutter, så de stadig har bid. Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Servér straks med ris eller nudler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12831 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

juliane  -  0000-00-00 00:00:00
hmm .. jeg syntes det lyder som en lækker ret men ikke lige til den fødselsdag jeg havde tænk mig at holde!