Faserede skovduer med champignon fyld
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør de rensede skovduer godt af. Smelt fedtstoffet til farsen i en gryde. Kom franskbrød, champignoner løg, persille og den hakkede eller fintsnittede indmad (hvis indmad haves) i. Svits det godt sammen. Afkøl det lidt og rør krydderier, æg og evt. portvin i.
Fyld farsen i duerne og luk med kødnåle eller sy duerne sammen. Levnet fars kan smøres på brødecroutoner og sættes 10 minutter i ovnen ved 180 grader C lige før spisetid. Bruges som garniture. Fæst duernes vinger og lår ind til kroppen og brun dem på alle sider Tilsæt det halve af bouillonen og småsteg duerne under tæt låg i 1-1/4 time. Vend dem et par gange under stegningen og tilsæt lidt mere bouillon og evt. lidt fløde. Smelt smørret til saucen i gryden, svits svampene i det, tilsæt stegeskyen og lad det koge i 5 minutten Kom fløde i, jævn saucen let og smag den til evt. med lidt portvin. Del duerne i halve. Tag fyldet ud så helt som muligt, skær det i skiver og læg det på fadet ved siden af duerne. Server små, hvide kartofler til. |
|
Opskriften er vist 18304 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Boye - 2017-01-04 08:54:34 Prøvede denne ret i går.... den gik ren ind hos mine gæster. Jeg lavede så en waldorfsalat til. Kan varm anbefale denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne