Grønsagstimbale med italiensk præg

Grønsagstimbale med italiensk præg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalve- og flæskekød
1 dl.hvedemel
1 lille finthakket løg
2 dl.mælk
1 æg
1 tsk.salt
 peber
500 g.frossen grønsagsblanding ikke for fintskåren
 
 Pynt:
1 citron reven skal heraf
1 fedhakket hvidløg
2-3 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Rør kødet til fars med mel, hakket løg, mælk, æg, salt og peber. Tø 200 g af grønsagsblandingen op evt. i kogende vand. Kom grønsager og fars lagvis i en smurt form eller et ovnfast fad, begynd og slut med fars. Læg alufolie over – den blanke side nedad – og sæt formen i ovnen ved 200 grader i ¾-1 time, til farsen er gennembagt. Hæld den dannede væde fra, inden de vender timbalen ud på et varmt fad. Bland citronskal, hvidløg og persille og drys det over timbalen. Server resten af grønsagerne samt groft brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11575 gange,
og udskrevet 201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu