Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammenoisetter i portvinssky med kapers

Lammenoisetter i portvinssky med kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
8 små bøffer af lammefileten, hver ca. 2 cm. tykke
40 g.klaret smør
2 dl.god portvin
2 spsk.kapers
2 dl.kalvefond
 


Tilbehør:
Pommes Sarladaise
Opskrift:

Bøfferne steges let i det klare smør på en stegepande. De bør være rosa indeni, for at bevare smagen bedst muligt. De skal have ca. 2. minutter på hver side.

Noisetterne tages af panden og holdes varme. Fedtstoffet hældes fra panden, som derefter koges af i portvin. Over kraftigt blus reduceres den til 1/5. Kapers og fond røres i panden, gives et kraftigt opkog, og saucen hældes over noisetterne eller serveres i en sovsekande for sig.

Pommes Sarladaise Rå meget tynde skiver kartofler ristet i hønsefedt til de er næsten møre, hvorefter tynde skiver trøffel blandes i og ristes med de sidste minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8579 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu