Stegte ris, almindelige
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Asien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene mindst 3-4 timer i forvejen. Løsgør nu riskornene så meget som muligt.
Opvarm Wokken over kraftig varme til den ryger. Tilsæt olien og slyng den rundt. Tilsæt det hvide fra forårsløgene, rør et par gange og hæld ægget som er letpisket med olie og salt i. Lad det stå 5-10 sekunder, så ægget stivner i bunden men stadig er flydende på overfladen. Tilsæt risen. Vend og skub med en wok ske eller spartel i 3-4 minutter eller til risen er varmet igennem. Tilsæt suppen, hvis risen er meget fast, og rør et par sekunder. Tilsæt det grønne forårsløg. Anret risen i en varm skål, og server den straks. Tips: Hvis man har en rest ris i overskud, er her en nem og velsmagende måde at anvende resten på. |
|
Opskriften er vist 22027 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Katja - 2005-01-01 01:01:01 Kan man evt. putte noget koldt harissa chili-sauce ovenpå? Amira - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert.. God mad for studerende.. =P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne