faste, hvide fiskefileter, skåret i 2 cm brede stykker, fx lyssej eller pighvar 500 g. faste, hvide fiskefileter, skåret i 2 cm brede stykker, fx lyssej eller pighvar
salt salt
peber peber
2
æg, sammenpiskede 2 æg, sammenpiskede
6
spsk.
hvedemel rørt ud i 4 spsk. vand 6 spsk. hvedemel rørt ud i 4 spsk. vand
olie til dybstegning olie til dybstegning
basilikumblade og korianderkviste til pynt basilikumblade og korianderkviste til pynt
Krydret fiskesauce (som dip) Krydret fiskesauce (som dip)
Opskrift:
Drys fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et fad. Lad dem trække i ca. 30 minutter. Lav en pandekagedej ved at blande de sammenpiskede æg med meljævningen.
Varm olien op til 180 grader i en wok eller frituregryde. Dyp fiskefileterne i dejen og dybsteg dem i hold i 3 - 4 minutter, til de er gyldne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle.
Anret fiskefileterne på et opvarmet serveringsfad og pynt dem med basilikum og koriander. Server dem straks med krydret fiskesauce til at dyppe i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 14492 gange, og udskrevet 248 gange.