Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dybstegte fiskefileter

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.faste, hvide fiskefileter, skåret i 2 cm brede stykker, fx lyssej eller pighvar
 salt
 peber
2 æg, sammenpiskede
6 spsk.hvedemel rørt ud i 4 spsk. vand
 olie til dybstegning
 basilikumblade og korianderkviste til pynt
 
 Krydret fiskesauce (som dip)
 


Opskrift:

Drys fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et fad. Lad dem trække i ca. 30 minutter. Lav en pandekagedej ved at blande de sammenpiskede æg med meljævningen.

Varm olien op til 180 grader i en wok eller frituregryde. Dyp fiskefileterne i dejen og dybsteg dem i hold i 3 - 4 minutter, til de er gyldne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle.

Anret fiskefileterne på et opvarmet serveringsfad og pynt dem med basilikum og koriander. Server dem straks med krydret fiskesauce til at dyppe i.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 12939 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Dybstegte fiskefileter

Madelskeren  -  0000-00-00 00:00:00
Gooooood opskrift!