Dybstegt fisk med sur-sød sauce

Dybstegt fisk med sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Dybstegt fisk med sur-sød sauce, billede 4 Dybstegt fisk med sur-sød sauce, billede 1 Dybstegt fisk med sur-sød sauce, billede 2 Dybstegt fisk med sur-sød sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.rødspættefilet
2 æg
10 dl.olie
2 dl.kartoffelmel
 
 Endvidere:
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
0.5 ds.ananasringe
 
 Sauce:
50 g.eddike
50 g.vand
50 g.sukker
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 tsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Skyl fiskefileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær fileterne ud i store flader. Vend dem først i det sammenpisket æg og derefter i kartoffelmelet. Ryst overskydende mel af, og steg fileterne i den hede olie i en wok, til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir og holdes varme.

Tøm wokken for olie, men gem 2-3 spsk. og varm den op igen. Svits løg, peberfrugter og ananas i store tern et par minutter i olien.

Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål. Kom saucen i wokken og bring den i kog under omrøring.

Servers med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 43720 gange,
og udskrevet 1254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu