Dybstegt havkat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : |
|
|
Marinerede majs:
Marinerede majs skal forberedes ca. 2 timer inden serveringen, da de skal trække i lagen. Sukker smeltes i kogende eddike og afkøles. Olivenolie samt lidt salt tilsættes. De frosne majs hældes i og trækker et par timer i marinaden. Ovnstegte kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Skiverne lægges taglagt i et smurt ildfast fad og drysses med lidt salt, peber og paprika. Smørret smeltes og hældes over. Fadet sættes i en 200 varm ovn, kartoflerne skal stege 50-60 minutter. Friturestegt havkat: Fritureolien sættes over, når den syder om en tændstik, er den varmet op. Fiskefileterne vendes i rasp blandet med ca. 1 tsk. salt. Fileterne frituresteges, til fisken er gylden og mør. De kan holdes varme i ovnen. Tomaterne dyppes hele i den kogende olie i ca. 1 minut, herefter er de klar til servering. Fyldte avocado: Avocado deles og dryppes med citronsaft og en anelse salt. Majsen hældes i en sigte til afdrypning og fyldes derefter over i avocadoerne. Pynt med lidt persille. Karrystegte bananer: Bananerne skrælles og dryppes med citronsaft. Smelt 20 gr. smør på en pande og steg bananerne ca. 1½ minut på hver side. Der drysses lidt karry over, så bananerne opnår en smuk farve og en dejlig smag. Anretning: Når kartoflerne er færdigstegte, anrettes fiskene på et fad med banan, tomat og appelsiner skåret i tykke skiver. Avocadoerne serveres for sig selv. |
|
Opskriften er vist 19725 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2007-09-16 11:22:03 lidt-meget besværlig, afprøver ikke, da jeg alligevel ville undlade majs, og vil hellere have friskkogte kartofler, end de foreslåede fedtkartofler til en fisk, med friturefisken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne