Rød gullash med okseribber

Rød gullash med okseribber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Rød gullash med okseribber, billede 4 Rød gullash med okseribber, billede 1 Rød gullash med okseribber, billede 2 Rød gullash med okseribber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.okseribber
3 løg
2 spsk.Olie
 
2 spsk.Paprika delikatesse
70 g.tomatpure konc.
 Vand
250 g.Champignon
1 spsk.Hvedemel
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern på 2-3 cm. Kød og løg brunes godt i lidt olie. Tilsæt paprika, tomatpure, salt og vand så det lige dækker. Koges til kødet er mørt ca. 1½ time. Tilsæt evt. ekstra vand undervejs, må ikke koge tør.

Når kødet er mørt tilsættes champignoner i halve eller kvarte, alt efter størrelse og koges med et par minutter.

Tilsæt piskefløde og jævn med meljævning og smag til sidst til med salt.


karakterer:
Opskriften er vist 7116 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu