Krydret kalkunbryst, tomat salat og pestokartofler

Krydret kalkunbryst, tomat salat og pestokartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-800 g.kalkunbryst
1 appelsin i tynde skiver
1 håndfuld rosmarinkviste
 salt
 peber
 
6 tomater i skiver
1 håndfuld Rucolasalat
1 stort løg hakket
1 dl.cheasy 13% fetaost i tern
0.5 dl.sorte oliven til pynt
1 spsk.jomfru olivenolie
 salt
 peber
 
1000 g.små kartofler (renset vægt)
2 spsk.pesto
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 180 grader.

Dup kødet tørt. krydr med salt og peber. Spæk med rosmarin. Læg herefter appelsinskiver taglagt ovenpå. fastgør med bomuldsgarn. Læg køset i et passende ovnfast fad. Tilsæt en smule vand. Sæt fadet ien varm ovn i ca. 35 minutter.
Lad det hvile i 15 min. inden det skæres for.

Vask eller skrub kartoflerne. kog dem møre i letsaltet vand. Vend pestoen med de varme kartofler.

Tomatsalat:
Anret tomaterne på et passende fad. Fordel de øvrige ingredienser ovenpå. Byd brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 16244 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu