Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt rådyrfilet

Indbagt rådyrfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrfilet - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole

Indsendt :



Ingredienser:
 rygfileterne fra 1 rådyr
0.5 pk.butterdej
100 g.kantareller
 olivenolie
 timian
 enebær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg fileterne i olien sammen med timian, enebær, salt og peber på en pande i ca 15 min. Tag fileterne af.

Svits kantarellerne i olien. Nogle ynder at tørriste dem, men sådan er vi jo så forskellige.

Rul butterdejen ud, og placer en filet sammen med halvdelen af kantarellerne. Luk butterdejen, og placer pakken med åbningen ned af i et fad. Gentag med den anden.
Kom pakkerne i ovnen i ca 15-20 min ved 180 grader, eller til butterdejen her fået farve.

Skær pakkerne i tynde skiver, og server med vildtsovs og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26138 gange,
og udskrevet 1030 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-04-21 23:04:17
Hejsa Hvis du ser på en opskrift, så nede under ingredienslisten er der to grå kasser hvor der står udskriv, hvis du klikker på en af dem så åbnes der en ny udskriftsvenlig side som automatisk starter printervinduet. Går ud fra det er udskriften du havde problemer med? Mvh Per

  -  2008-04-21 11:32:04
teknisk problem. Jeg synes at teksten på jeres opskrifter er MEGET lille. Kan man ikke få opskrifterne uden alle reklamerne ude isiderne og teksten lidt større. Jeg synes det er et godt sted at finde nye opskrifter til især vildt. Tak