Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt Vildandebryst med stegtkartoffel, kanelsauce og honning glaserede pastinakker

Stegt Vildandebryst med stegtkartoffel, kanelsauce og honning glaserede pastinakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Vildand
 vand
 bouillonterning
 
 kanelstænger
 timian
 Balsamico
 
 Honning
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 
 Pastinakker
 Olie
 Honning
 Balsamico
 
 Kartofler
 Olie
 
Opskrift:
Vildand lårene skæres fra, da det kun er brysterne der skal bruges.

Vildand uden lår brunes på en pande og steges i ovn 10 – 15 minutter ved 200 grader.

Lårene brunes af og koges med vand og bouillonterning.

Kanelstænger sauteres af med timian, Balsamico hældes på og reduceres ned. Fonden fra andelårene hældes på og det hele koges i 30 minutter.

Derefter sigtes lår og kanelstænger fra og saucen tilsmages med honning, citronsaft, salt og peber.

Pastinakker skrælles og skæres ud i grove strimler. Steges af i olie, når de har nået en gylden farve hældes honning på og lidt Balsamico.

Kartofler skrælles og skæres i tykke skiver 2-3 cm og steges i olie.

Vildandebrystet serveres, skåret i tynde skiver og uden skind lagt i en vifte. Kartofler og pastinakker lægges ved med lidt Kanelsauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22320 gange,
og udskrevet 557 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Connie  -  2008-03-21 20:06:09
Hvorfor er der ingen antal/mål på opskriften???