Rådyrrullespyd på grill

Rådyrrullespyd på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Hørsholm og omegns jagtforening

Indsendt :



Ingredienser:
12 tynde skiver rådyrkød ca. 600 g.
2 spsk.pinjekerner
2 spsk.rosiner
150 g.ost - Bel Paese emmental eller andet der kan smelte
 Salt
 Peber
3 spsk.hakket. bredbladet persille
4 spsk.olivenolie
1 citron saft heraf
1 tsk.oregano
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Bank kødskiverne helt tynde med en kødhammer

Læg pinjekerner, rosiner og ost samt salt og peber på kødskiverne. Rul sammen og sæt 3 ruller på hvert spyd
Vend rullerne i rasp.

Grill rådyrrullerne ca. 5 min. på hver side, mens der af og til pensles med en lage af olie, persille, citronsaft, hvidløg i tynde flager, oregano, salt og peber

Resten af lagen kan bruges som marinade over det færdiggrillede kød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8865 gange,
og udskrevet 253 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu