Kommentarer
Kurt - 2010-11-08 15:23:41 Rigtig fin opskrift. Man kan sagtens bruge danske svampe, både Karl Johan og Kantareller er fint. Der må gerne komme lidt frisk chilli i marinaden - gerne de små fra Thailand.
Richard - 2009-12-29 14:04:35 Selvom der plejer at stå "kinesiske svampe" in den slags wok-opskrifter, så er disse ret så almindeligt voksende vildt i Danmark også. Her hedder de 'judasører', som oftest findes på døde stammer af hyldebær, og de kan plukkes næsten hele året rundt. Faktisk kom vi hjem fra en skovtur i går (den 28. december !) med et helt kilo og tilberedte en del af dem i wok med tofu, som de passer særdeles godt sammen med.
Chi - 2009-05-16 01:42:27 mandler hører til, men kan da udskiftes med cashewnødder eller peanuts..
et godt tip, hvis man (som jeg) synes at tørrede kinesiske svampe ofte er vældig dyre, for vældig få, kan man med fordel købe dem (i større poser)i et kinesisk eller thai supermarked/butik :) jeg fandt en stor pose for under 20 kr.
ellers, rigtig god opskrift :)
Ditte - 0000-00-00 00:00:00 Mmmm.....den var godt....men der skal nok laves lidt mere sovs!!!!!!!!!
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg fandt en bøtte med blandede tørrede asiatiske svampe som jeg brugte, de vejede 30 g. tørrede og så brugte jeg ca 1 spsk. stødt ingefær i stedet for den friske.
Mette - 0000-00-00 00:00:00 Jeg vil næste gang udelade mandlerne - ellers en prima opskrift
|