Jyttes Hedeviger

Jyttes Hedeviger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Bamse

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
2.5 dl.koldt vand
75 g.gær
2 æg
1 tsk.salt
1 spsk.sukker lidt kardemomme
 
500 g.margarine
 
 Pynt:
 rosiner
 sukat
 
 Pensling:
 kaffe vand eller æg
 
Opskrift:
Mel, vand, gær, æg, salt, sukker og kardemomme røres sammen og hviler i 15 minutter.

Margarine skæres med ostehøvl, og rulles af 3-4 gange ind i dejen, efter sidste udrulning skæres til den det ønskede antal hedeviger. Rosiner og sukat strøs over hvert stykke, trilles til boller og klappes flade. Hæver i 30 min. på pladen.

Pensles med kaffe, vand eller æg og bages i 10-12 min. ved 200-225 grader C.

Tips:

Husk at stille en skål med vand ind i ovnen.


Beskrivelse:
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13649 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu