Sød dykand med sprøde grøntsager

Sød dykand med sprøde grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Dykand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.dykandbryst
3 løg
2 store gulerødder
200 g.sukkerærter
2 spsk.soyaolie
2 tsk.karry
3 spsk.olie
2 spsk.sirup
 salt
 peber
 
 Saucen:
1 tsk.kartoffelmel
9 spsk.vand
3 spsk.eddike
1 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
2 spsk.tomatketchup
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler på langs af brystet. Varm olien. Tilsæt karry og soyaolie og lad det bruse det igennem. Tilsæt løg og svits dem klare. Kød og sirup tilsættes som brunes godt, hvorefter varmen sænkes og kødet steger videre under låg i ca. 10 minutter. Gulerødderne tilsættes og steger med i ca. 5 minutter. Tilsæt sukkerærterne som blot varmes igennem. Bland alle ingredienserne til saucen i en skål og rør det i kødet og koge det igennem hvis saucen bliver lidt "sej" kan der tilsæt lidt olie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7601 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu