Mågebryst stegt med løg (tingmíssat nekait uvanitsulerdlugit sujatat)

Mågebryst stegt med løg (tingmíssat nekait uvanitsulerdlugit sujatat), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Måge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750-1000 g.brystkød af fugle (edderfugle alke måger m.fl)
100 g.røget flæsk
4-5 spsk.olie
2-3 løg
7.5 dl.suppe
2.5 dl.mælk
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Flå fuglene og gør dem i stand. Skær brystkødet fra benene og flæk det. Kog suppe på skrogene og brug noget af suppen til sovs. Bind tynde flæskeskiver på kødstykkerne og brun dem lyst i halvdelen af fedtstoffet. Tag kødstykkerne op og hæld suppen i gryden. Pisk en jævning af mel og mælk, og pisk den i den kogende suppe. Smag sovsen til, farv med kulør og kog kødet i sovsen til det er mørt. Pil løgene, skær dem i tynde skiver og brun dem i resten af fedstoffet. Kødet serveres i sovsen pyntet med de brunede løg og mewd kartofler og råkostsalat til.

Tips:

Hvis man ikke bryder sig om den trannede smag som mange vilde fugle har, kan fuglene flås. Det kan også være nødvendigt at flå fulge som er skudt i stykker, da det ellers er umuligt at gøre dem rene. Vingern hugges først af, bugskindet snittes igennem og skindet krænges af. Fuglene vaskes grundigt, tørres og gnides indvendigt med salt og peber. Det tager også noget af den trannede smag at stege fulgene med fyld af rå, skrællede ituskårne kartofler. Tynde skiver fersk flæsk bindes om fuglene, som brunes og steges i sovs. Hjerte kråse og lever kan bruges, men udvandes godt forinden. Måger koges 1-1 1/2 time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8337 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu