Marinerede mågebryster

Marinerede mågebryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Måge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 cirka en måge per person
 billig rødvin til marinade
 hvidløg
 gule løg (et af hver)
 peber
 salt
 enebær
 
Opskrift:
Tag de grå måger, de er yngst og mest møre. Åben "pelsen" med et snit langs med brystbenet, kræng skindet af. Skær bryststykkerne løs og smid resten væk. Kødet lægges i rødvin med hakkede hvid- og gule løg samt enebær og peber over natten.

Næste dag tages kødet op og tørres let af. Saltes og steges i smør på panden.

Når kødet er stegt færdigt koges panden af med fløde og lidt mel. Marinaden hældes gennem en si og løg, peber og enebær kan blandes i sovsen.

Kødet serveres rygende varmt med råstegte kartoffelbåde og rønnebærgele til. Waldorfsalat er ikke forkert- men lidt ekstravagant. En kraftig rødvin, gerne rioja serveres til og her skal man ikke spare. Velbekomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10339 gange,
og udskrevet 159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2007-11-20 16:35:08
ja du kan jo skyde en

  -  0000-00-00 00:00:00
mågebabser?? hvor i alverden finder man dem? - udover på en måge selvfølgelig :)