| |
|
Svinekam Sylvie
Svinekam Sylvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | svinekam uden spæk1000 g. svinekam uden spæk | 100 | g. | pålægsskinke100 g. pålægsskinke | 100 | g. | emmentaler100 g. emmentaler | 25 | g. | smør25 g. smør | 1 | | løg skåret i skiver1 løg skåret i skiver | 1 | | gulerod1 gulerod | 3 | dl. | bouillon på terninger3 dl. bouillon på terninger | 2 | dl. | fløde 13%2 dl. fløde 13% | | | meljævning meljævning | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Skær 3-4 lange snit på langs ad kødet uden at skære det helt igennem.
Læg skiver af pålægsskinke og tynde skiver af ost imellem snittene.
Fordel smørret på overfladen af kødet og stil fadet i en 250 graders varm ovn. Læg løg på gulerodsskiver omkring kødet, brun det i 15 min.
Hæld bouillon ved kødet og fortsæt stegningen ved 150 grader i 45-60 min. dryp stegen af og til med væden.
Si skyen over i en gryde og tilsæt fløden, jævn saucen til en passende konsistens med meljævning af hvedemel og vand, smag til med salt og peber.
Skær stegen i ikke for tykke skiver, efter at snoren er fjernet, anret et fad med f. eks. grønne bønner, giv kogte kartofler til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6317 gange, og udskrevet 100 gange.
| |
|
|
Kommentarer
den bløde mand - 2010-08-25 14:25:50 det kunne være en idé at skrive at den skal snørres sammen i starten af opskriften...
|
|