Kinesiske koteletter

Kinesiske koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     
Kinesiske koteletter, billede 4 Kinesiske koteletter, billede 1 Kinesiske koteletter, billede 2 Kinesiske koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Koteletterne vendes i mel tilsat paprika, salt og peber. Brunes i olie og lægges i et ildfast fad.

Æblerne rives groft, løgene skæres i skiver og brunes og anbringes sammen med de revne æbler ovenpå koteletterne. Bananerne flækkes og ristes og lægges øverst.

Rist kokosen i en gryde og drys det over fadet som herpå anbringes i en 200 grader C. alm. ovn ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 78016 gange,
og udskrevet 1062 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12218 (2909 kcal)
KJ pr. Pers. 3054 (727 kcal)
Vægt ialt 1967 gram
Vægt pr. Pers. 491 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 621 KJ (147 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-24 09:15:23
Retten er super, men jeg serverer løskogte ris til og en god paprikasovs samt tomatsalat og flüets med hvidløgs smør

  -   2013-03-06 20:09:40
Denne ret har beriget min families madliv

  -   2012-01-28 14:11:57
Da retten er kinesisk giver det meget god mening der ikke føre sovs med.

  -   2012-01-24 18:54:35
reten mangler en form for sovse

  -   2012-01-13 16:58:40
Vil server den med ris eller nudler til, og måske en karrysauce.