Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesiske koteletter

Kinesiske koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesiske koteletter, billede 4 Kinesiske koteletter, billede 1 Kinesiske koteletter, billede 2 Kinesiske koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 100 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:

Koteletterne vendes i mel tilsat paprika, salt og peber. Brunes i olie og lægges i et ildfast fad.

Æblerne rives groft, løgene skæres i skiver og brunes og anbringes sammen med de revne æbler ovenpå koteletterne. Bananerne flækkes og ristes og lægges øverst.

Rist kokosen i en gryde og drys det over fadet som herpå anbringes i en 200 grader C. alm. ovn ca. 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 68735 gange,
og udskrevet 959 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kenneth  -  2017-03-24 09:15:23
Retten er super, men jeg serverer løskogte ris til og en god paprikasovs samt tomatsalat og flüets med hvidløgs smør


Nils Peter  -  2013-03-06 20:09:40
Denne ret har beriget min families madliv


ukendt  -  2012-01-28 14:11:57
Da retten er kinesisk giver det meget god mening der ikke føre sovs med.


bernhard  -  2012-01-24 18:54:35
reten mangler en form for sovse


Per  -  2012-01-13 16:58:40
Vil server den med ris eller nudler til, og måske en karrysauce.