Bressekylling stegt på spid

Bressekylling stegt på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Bressekylling ca. 2100 g
1 stilktimian
 Hvidløg
20 g.smør
 Salt
 peber
250 g.skalotteløg
40 g.sukker
 Lidtvand
 Smør
600 g.aspargeskartofler
1 spsk.gåsefedt
 Salt
 peber
 Smør til sauce
 Purløg
 
Opskrift:
Bressekyllingen renses grundigt. Her- efter fyldes den med smør, timian, hvidløg og lidt salt og peber. Opbin- des så den holder form under stegning. Har man ikke mulighed for at spidste- ge, kan den sagtens ovnsteges. Over- hældes jævnligt med stegeskyen. Aspargeskartofler koges og pilles i forvejen. Afkøles og steges ved serve- ring i gåsefedt eller andet fedtstof, evt. fra kyllingen.

Skalotteløgene pilles og sættes over i en passende gryde, så de dækker bun- den. Tilsæt smør, sukker og lidt vand. Hellere for lidt i starten, man kan altid spæde med lidt vand, hvis løgene ikke er møre, når de er karame- liserede. Krydres med salt og peber. Stegeskyen sigtes over i en lille gry- de, koges op, smages til og monteres med koldt smør og lidt citronsaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9111 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu