Gambas

Gambas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10-12 pillede rejer (ikke for små)
1 fedhvidløg i tynde skiver
1-2 hele tørrede chilipeber
 salt
 cayennepeber
 Olivenolie
 
Opskrift:
Læg rejerne i en lille ildfast skål (ca. 10 cm i diameter) - én skål pr. person. Læg hvidløg og chilipeber ved og drys med lidt salt og evt. cayennepeber (alt efter hvor stærkt man vil have det). Olivenolie hældes over, så rejerne lige er dækket. Skålene sættes i ovnen ved 225 - 250 grader, så olien kommer til at koge. Serveres straks med hvedebrød til, som man dypper i olien, så man får det med op.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7857 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jakob  -  0000-00-00 00:00:00
Kan med stor success laves i en kuglegrill