Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesiske karbonader

Kinesiske karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
2 mosede kogte kartofler
1 dl.rosiner
2 spsk.kinesisk soya
3 appelsiner
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet blandes grundigt med de mosede kartofler. Tilsættes rosiner og soya. Farsen formes til karbonader, steges på pande i smørret ca. 5-6 min. på hver side.

Karbonaderne lægges på et fad drysses med salt & peber. Sættes i 75C varm ovn.

Saften fra to appelsiner hældes på panden med stegeskyen, koges lidt ind, smages til med soya. Skyen hældes over karbonaderne, hver karbonade pyntes med en appelsinskive.

Server kogte ris og grøn salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 17077 gange,
og udskrevet 336 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu