Kinesiske karbonader

Kinesiske karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :

Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
2 mosede kogte kartofler
1 dl.rosiner
2 spsk.kinesisk soya
3 appelsiner
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet blandes grundigt med de mosede kartofler. Tilsættes rosiner og soya. Farsen formes til karbonader, steges på pande i smørret ca. 5-6 min. på hver side.

Karbonaderne lægges på et fad drysses med salt & peber. Sættes i 75C varm ovn.

Saften fra to appelsiner hældes på panden med stegeskyen, koges lidt ind, smages til med soya. Skyen hældes over karbonaderne, hver karbonade pyntes med en appelsinskive.

Server kogte ris og grøn salat til.


karakterer:
Opskriften er vist 18502 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu