Kinesiske karbonader
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet blandes grundigt med de mosede kartofler.
Tilsættes rosiner og soya.
Farsen formes til karbonader, steges på pande i smørret ca. 5-6 min. på hver side.
Karbonaderne lægges på et fad drysses med salt & peber. Sættes i 75C varm ovn. Saften fra to appelsiner hældes på panden med stegeskyen, koges lidt ind, smages til med soya. Skyen hældes over karbonaderne, hver karbonade pyntes med en appelsinskive. Server kogte ris og grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 21131 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne