Bornholmsk unghane med lårrulle

Bornholmsk unghane med lårrulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 unghane a 1200-1500g
50 g.Fedtnet
 Snor
100 g.Parmaskinke
1 Bdt.persille/ bredbladet
200 g.Spinat
2.5 dl.Piskefløde
3 Små gulerødder
6 Små persillerødder
500 g.Hele ærter
1 Fedhvidløg
1 Løg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Udben unghanen i bryst og lår.

Brug skroget til hønsefond som koger 1-2 timer, tilsæt lidt urter !!!. Bruges til Persillecreme.

Lårrullen laves: Halvdelen af persillen og spinaten blanchere, der krydres med salt og peber. Bindes op og brunes, steges i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.

Brysterne brunes på panden og steges i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.

De skrællede gulerødder og persillerødder koges i 4-5 min. efter størrelse.

Parmaskinken steges i ovnen i 4-5 min. på en hul plade.

Persille og spinat blendes sammen med den reducerede hønsefond og fløde, smages til med salt og peber.

Lige inden servering koges de bælgede ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 19425 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-29 15:04:43
hvor lang stegetid