Kalvecarpaccio med pesto og parmesan

Kalvecarpaccio med pesto og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kalvemørbrad
100 g.parmasan ost
100 g.ruculasalatblade
100 g.friséesalatblade
0.5 citron
4 spsk.pesto
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
200 g.brød
 
Opskrift:
Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken. Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden. Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen. Høvl tynde parmesanskiver over salaten. Serveres med brød til.

Tips:

Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i tynde skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9807 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu