Lynstegt kalvekød med rucola

Lynstegt kalvekød med rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kalvemørbrad i skiver på 1 cm
4 fedhvidløg i tynde skiver
200 g.Rucolasalat
1 dl.hvidvin
 havsalt
 peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Brun kalvekødet med hvidløg, salt og peber ved høj varme og med rigeligt olivenolie i en teflonpande med stor overflade. Når det næsten har fået nok – det skal ikke være gennemstegt – tilsættes hvidvin. Det hele sauterer i kort tid, til hvidvinen er kogt lidt ind, hvorefter rucolaen tilsættes. Server omgående, når rucolaen er gennemvarm.





karakterer:
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu