Lynstegt kalvekød med rucola
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Brun kalvekødet med hvidløg, salt og peber ved høj varme og med rigeligt olivenolie i en teflonpande med stor overflade. Når det næsten har fået nok – det skal ikke være gennemstegt – tilsættes hvidvin. Det hele sauterer i kort tid, til hvidvinen er kogt lidt ind, hvorefter rucolaen tilsættes. Server omgående, når rucolaen er gennemvarm.
|
|
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne