Kalvemedaljon svøbt i parmaskinke

Kalvemedaljon svøbt i parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.afpudset kalvemørbrad
12 store skiver parmaskinke
2 pk.frisk pasta
1 bdt.frisk basilikum
60 g.pinjekerner
1-2 fedhvidløg
50 g.parmesanost
2.5 dl.olie
 olie til stegning
 smør
1 bdt.asparges
2 fennikel
500 g.spinat
16 små spæde gulerødder
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvemørbraden udskæres til medaljoner, og disse brunes på en pande, hvorefter parmaskinken svøbes omkring, så de er helt dækkede. Steges færdig i ovnen i ca. 10 min.

Pesto:
Basilikumen blendes med ristede pinjekerner, hvidløg, parmesanost og tilsættes olien samt salt og peber. Pestoen vendes med den kogte pasta og serveres umiddelbart efter.

Aspargesene knækkes i bunden og dampes i smør sammen med gulerødderne. Spinaten skylles og vendes sammen med de tyndt skårne fennikler. Smages til med krydderier og anrettes på en flad tallerken, hvorpå pastaen lægges. Skær medeljonen skråt igennem og anret ovenpå pastaen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 24663 gange,
og udskrevet 529 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-10-14 16:16:57
Fed opskrift, og enkelt, det smager himmelsk. SM