Fisk a la Italien

Fisk a la Italien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
150 g.torskefilet
 
1 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.frisk timian i småstykker (evt. 1 tsk. tørret)
0.25 tsk.fintrevet citronskal
0.5 spsk.olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Læg fisken i et stykke sølvpapir og drys med lidt salt og peber. Rør olien op med hvidløg, timian og citronskal. Gnid denne masse ind i fisken. Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad. Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 grader. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem.

Tips:

Næsten alle fisk kan bruges til retten.

I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte.

I Italien dufter der af hvidløg, friske krydderurter og citron. Marinaden her er mild, men med mere krydret smag, der kan varieres med forskellige grønne krydderurter. Prøv fx. salvie eller basilikum. Op spis så brød eller ovnstegte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21529 gange,
og udskrevet 776 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu