Fettuccine all'Abruzzese

Fettuccine all'Abruzzese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Pastadej:
300 g.hvedemel
3 æg
 salt
 
 Sauce:
100 g.Pancetta eller bacon
1 løg
2 spsk.koldpresset olivenolie
1 spsk.finthakket persille
1 fedhvidløg
8 fintsnittede basilikumblade
4-5 spsk.bouillon
 salt
 peber
100 g.reven Pecorino
 
Opskrift:
Melet hældes i en skål og der laves en lille fordybning i midten. Æggene piskes let sammen og hældes i fordybningen, sammen med en anelse salt. Melet røres lidt ad gangen sammen med de sammenpiskede æg til du får en dej. Tag dejen op og læg den ud på bordet og ælt den herefter godt sammen med hænderne. Del dejen i 2-3 stykker og arbejd hvert stykke godt igennem, endnu engang til dejen er glat. Dækkes med klæde og stilles hen 1 time. Dejstykkerne trykkes flade og køres igennem pastamaskinen til, evt. drysset med lidt ekstra mel, til dejen er 2-3 mm tyk. Tilsidst køres dejen igennem pastamaskinen så du får nogle 2 cm brede nudler. Læg nudler på et melbestrøet bord og lad dem tørre ca. 30 min. Imens skæres pancettaen i fine tern. Løget skæres i fine tern. Olivenolien opvarmes og heri kommes pancette- og løgtern let gyldne. Tilsæt det pressede fed hvidløg sammen med basilikum. Lad det hele sautere på panden i yderligere 5 min. Af og til tilsættes lidt bouillon. Tilsidst smages til med salt og peber. Nudlerne koges i saltvand 1-2 minutter til de er møre eller "al dente". Hældes i sigte og afdryppes. Blandes med pancetta-blandingen og drysses tilsidst med reven ost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8765 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu