Kalvemedaillon med Morkler

Kalvemedaillon med Morkler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.kalvemørbrad
 nye kartofler
 grønne asparges
150 g.morkler
2 dl.piskefløde
2 dl.bouillon
 maizena
1 glasportvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvemørbraden afpudses og skæres ud til 8 medailloner. Steg dem på en varm pande i smør ca. 2 min. på hver side.

På samme pande steges morklerne, der er skåret i små stykker og skyllet grundigt. Kog panden af med portvin. Tilsæt bouillon og piskefløde. Saucen jævnes let og smages til med salt og peber.

Serveres med grønne asparges og nye kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10683 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu