Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvemedaillon med Morkler

Kalvemedaillon med Morkler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kalvemørbrad
 nye kartofler
 grønne asparges
150 g.morkler
2 dl.piskefløde
2 dl.bouillon
 maizena
1 glasportvin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalvemørbraden afpudses og skæres ud til 8 medailloner. Steg dem på en varm pande i smør ca. 2 min. på hver side.

På samme pande steges morklerne, der er skåret i små stykker og skyllet grundigt. Kog panden af med portvin. Tilsæt bouillon og piskefløde. Saucen jævnes let og smages til med salt og peber.

Serveres med grønne asparges og nye kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9884 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu