Marsala pocheret kalvemørbrad med majroe tarte tatin

Marsala pocheret kalvemørbrad med majroe tarte tatin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 kalvemørbrad á 150 gram
2 dl.rødvin
8 dl.marsala (Italiensk hedvin)
1 bdt.frisk timian
5 skalotteløg
½ spsk.hele peberkorn
 
 Tarte tatin:
5 mellemstore majroer (skåret i 1 cm. tykke skiver)
5 pladerbutterdej
2 æggeblommer
 Sukker
 smør
 
 
Opskrift:
Vin, timian, løg og pebre koges op. Mørbraden kommes i, og pocheres i ca. 5-10 minutter på svag blus. Trækker herefter i ca. 10 minutter.

Majroerne ordnes og skæres i skiver. De blancheres i saltet vand i 1 minut. Sukker smeltes på en pande og smørret kommes ved. Majroerne vendes heri og afkøles. De karamelliserede majroer kommes i et fad med lidt af karamellen over. Butterdejen stikkes ud, så den er lidt større end majroeskiverne. Butterdejen lægges på majroerne og stryges med lidt æggeblomme. Majroe tarte tatin bages gyldne i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader.

Retten serveres sammen med lidt pesto af blendet basilikum, pinjekerner, parmesan-ost, olie og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11064 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu