Kalvemedailloner med porrer og spinatpasta

Kalvemedailloner med porrer og spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
4 kalvemedailloner, skåret af dansk kalvemørbrad
1 spsk.smør
1 spsk.olie
 Salt
 hvid peber
1 kg.frisk spinat
4-6 porrer
1 knsp.safran
2 dl.Karolines piskefløde
1-2 spsk.citronsaft
500 g.frisk pasta efter eget valg - eller 300 g tørret
 
Opskrift:
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene, til de er fri for jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm. Svits porrerne i en gryde i en spsk. smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne kog møre i ca. 10 minutter. Smag dem til med lidt salt og citronsaft.

Smelt smør og olie i en stegepande og brun kalvemedaillonerne ved rimelig høj varme. Skru ned og steg videre, så medaillonerne får ca. 4-7 minutter på hver side - alt efter hvor tykke de er, og om du vil have dem rosa- eller gennemstegte. Krydr med salt og peber, tag medaillonerne af panden og kasser fedtstoffet.

Kog pastaen i en gryde med vand så længe som angivet på emballagen. Hæld vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned til den varme pasta i gryden. Rør rundt 1 minuts tid - til spinaten er "faldet sammen" og krydr med salt og peber.

Server kalvemedaillonerne med porre i safranfløde og giv spinatpastaen til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9169 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu