Kalkun stegt i hvidvinsfløde

Kalkun stegt i hvidvinsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mini kalkun
 æbler
 svesker
3 dl.kaffefløde
3 dl.hvidvin
 salt
 peber
 lidtsmør eller margarine
 
Opskrift:
Kalkunen renses, gnides indvendig og udvendig med salt og peber. Tern af æblerne, små smørtern samt svesker fyldes i kalkunen.

Kalkunen lægges i en smurt bradepande, små tern af fedtstof lægges ovenpå. Hvidvin og fløde blandes og hældes ved. Jævnligt under stegningen overhældes kalkunen af denne blanding.

Kalkunen steges ca. 2 1/2 - 3 timer ved 225 grader C.

Tips:

Serveres med traditionel tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 11431 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu