Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun stegt i hvidvinsfløde

Kalkun stegt i hvidvinsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 mini kalkun
 æbler
 svesker
3 dl.kaffefløde
3 dl.hvidvin
 salt
 peber
 lidtsmør eller margarine
 


Opskrift:

Kalkunen renses, gnides indvendig og udvendig med salt og peber. Tern af æblerne, små smørtern samt svesker fyldes i kalkunen.

Kalkunen lægges i en smurt bradepande, små tern af fedtstof lægges ovenpå. Hvidvin og fløde blandes og hældes ved. Jævnligt under stegningen overhældes kalkunen af denne blanding.

Kalkunen steges ca. 2 1/2 - 3 timer ved 225 grader C.

Tips:

Serveres med traditionel tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9237 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu