Blåbærpandekager
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør mel, salt, sukker og bagepulver sammen.
Rør smeltet smør, kærnemælk og æg sammen. Bland det hele. På grund af bagepulveret der virker med det samme skal dejen ikke vente, men bages straks. Steg dem i smør på en pande, bag dem små, så der kan være 3 ad gangen ca. 0.5 dl. pr. pandekage, den skal selv flyde ud. Drys pandekagerne med en skefuld blåbær straks efter dejen er sat på panden. Vend når de er faste nok til at vendes, bag færdig på den anden side. Resten af blåbærrene røres med siruppen til de safter lidt. Spis med resten af blåbærrene. |
|
Opskriften er vist 59405 gange,
og udskrevet 952 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (115 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-02-15 14:31:43 Til AK Det skal være tykke pandekager, så dejen skal blot sættes på panden og selv flyde ud, så dejen skal være tykkere end til danske pandekager. AK - 2013-02-04 21:54:00 Alt for tyk dej så den er sværd at håndtere men den smager utrolig godt. Tilføj evt lidt vanilie sukker. Thøger - 2012-08-06 14:22:55 super gode pandekager prøvede med både jordbær og blåbær. Maiken - 2008-12-07 21:58:54 Helt fantastiske pandekager!!! Jeg brugte dog tørrede Tranebær, i stedet for blåbær, som jeg blandede i dejen... Det blev et hit og så med ahornsirup på ved serveringen... Anbefalesværdig!!! Tine - 0000-00-00 00:00:00 Kan klart anbefales! julie - 0000-00-00 00:00:00 syntes rigtig godt om den kage i skulle prøve den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne