tørret eller 2 tsk. frisk estragon0.5 tsk. tørret eller 2 tsk. frisk estragon
400
g.
lasagnette400 g. lasagnette
25
g.
smør25 g. smør
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
200
g.
filet af kyllingebryst i skiver200 g. filet af kyllingebryst i skiver
100
g.
små champignoner i tynde skiver100 g. små champignoner i tynde skiver
revet muskatnød revet muskatnød
5
dl.
fløde5 dl. fløde
Opskrift:
Bring mælk og estragon i kog i en lille gryde. Fjernes fra varmen, mælken sies og gemmes.
Lasagnetten koges i en gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, smeltes smørret i en stegepande og de hele hvidløgsfed, kyllingestykker og champignoner steges, til kyllingen er gylden og gennemstegt. Fjern hvidløget, tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber. Rør rundt i 10 min. inden fløde og estragonmælken røres i. Lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad saucen blive tyk. Kom saucen over pastaen med en ske og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(12 stemmer)
Opskriften er vist 11543 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider