Lasangette med champignon og kylling

Lasangette med champignon og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Ris - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.mælk
0.5 tsk.tørret eller 2 tsk. frisk estragon
400 g.lasagnette
25 g.smør
2 fedhvidløg
200 g.filet af kyllingebryst i skiver
100 g.små champignoner i tynde skiver
 revet muskatnød
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Bring mælk og estragon i kog i en lille gryde. Fjernes fra varmen, mælken sies og gemmes. Lasagnetten koges i en gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes og kommes tilbage i gryden. Mens pastaen koger, smeltes smørret i en stegepande og de hele hvidløgsfed, kyllingestykker og champignoner steges, til kyllingen er gylden og gennemstegt. Fjern hvidløget, tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber. Rør rundt i 10 min. inden fløde og estragonmælken røres i. Lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad saucen blive tyk. Kom saucen over pastaen med en ske og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu