Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesiske kødboller

Kinesiske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
 Oksekød
 Fårekød
 Svinekød
 Risengryn
 
Opskrift:
Til at lave kødboller af tog de lige store mængder kød af okse, får og svin og skar det i små stykker. Derefter tog de risengryn, som de blandede med det finthakkede kød, to dele ris til en del kød, og de lavede kager eller boller som de stegte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 12428 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hey  -  0000-00-00 00:00:00
hvorfor hedder de kinesiske kødboller når de er fra USA