Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt. De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved.
Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 31125 gange, og udskrevet 698 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 dette er en typisk indisk ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider