Kanin- og græskar med sennep

Kanin- og græskar med sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
2 tsk.kommen
1250 g.kaninkød skåret i mindre
4 fedhvidløg
125 g.smør
1000 g.græskar skrællet u. kerner skåret i små stykker
2 tsk.grønne peberkorn
4 tsk.dijonsennep
1.5 dl.hvidvin el. Cider
1.5 dl.piskefløde
 salt
 
 Pynt:
 glatbladet persille
 
Opskrift:
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme. Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min. Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrerne lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek. Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt. Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt.

Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time. Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker. Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20 - 30 min. i ovnen. Lige før retten skal serveres, hældes piskefløde over og der pyntes med persillekviste


karakterer:
Opskriften er vist 7124 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu