Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanin- og græskar med sennep

Kanin- og græskar med sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
2 tsk.kommen
1250 g.kaninkød skåret i mindre
4 fedhvidløg
125 g.smør
1000 g.græskar skrællet u.kerner skåret i små stykker
2 tsk.grønne peberkorn
4 tsk.dijonsennep
1.5 dl.hvidvin el. Cider
1.5 dl.piskefløde
 salt
 glatbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme. Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min. Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele, så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek. Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt. Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep, Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt. Læg et tætsluttende låg på og stil den midt i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time. Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker. Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20 - 30 min. i ovnen. Lige før retten skal serveres, hældes piskefløde over og der pyntes med persillekviste


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6341 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu